نگهداری زرد آلو در سرد خانه

بهترین فایل قابل دانلود و دریافت با موضوع نگهداری زرد آلو در سرد خانهقابل مشاهده می باشد |>p> فرمت فایل: ورد - Word ( - - قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 11 فهرست مندرجات : ژ پيش گفتار مقدمه 1- هدف ودامنه كاربرد 2- مراجع الزامي 3- اصطلاحات وتعاريف 4- شرايط برداشت محصول 5- سردكردن پس ازبرداشت 6- ترابري 7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو 8- نگ|50383355|ypf|

>p>فرمت فایل: ورد - Word



( -- قابل ویرایش )



تعداد صفحه : 11
فهرست مندرجات : ژ پيش گفتار مقدمه 1- هدف ودامنه كاربرد 2- مراجع الزامي 3- اصطلاحات وتعاريف 4- شرايط برداشت محصول 5- سردكردن پس ازبرداشت 6- ترابري 7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو 8- نگهداري درسردخانه 9- عمليات پس ازخاتمه نگهداري درسردخانه 10- ضدعفوني اتاقهاي سردخانه ووسايل بسته بندي پيش گفتار استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو – نگهداري درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداري نخستين بار در سال 1356 تهيه شد.اين استاندارد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي وتأييد كميسيون هاي مربوط براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت ودرسيصد و هفتاد وپنجمين جلسه كميته ملي استاندارد خوراك وفرآورده هاي كشاورزي مورخ 19/09/81تصويب شد.اينك اين استانداردبه استنادبنديك ماده 3قانون اصلاح قوانين ومقررات مؤسسه استانداردوتحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استانداردملي ايران منتشرمي شود. براي حفظ همگامي وهماهنگي باتحولات وپيشرفتهاي ملي وجهاني درزمينه صنايع ،علوم وخدمات،استانداردهاي ملي ايران درمواقع لزوم تجديدنظرخواهدشدوهرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح وتكميل اين استانداردارائه شوددرتجديدنظربعدي موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ملي ايران بايدهمواره ازآخرين تجديدنظرآنهااستفاده كرد. درتهيه وتجديدنظراين استانداردسعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجودونيازهاي جامعه،درحدامكان بين اين استانداردواستانداردهاي بين المللي واستانداردملي كشورهاي صنعتي وپيشرفته هماهنگي ايجادشود. منابع ومآخذي كه براي تهيه اين استانداردبه كاررفته به شرح زيراست: 1- استاندارد ملي ايران 2016 ” زردآلو – نگهداري در سردخانه” 2- ISO: 2826 – 1974 Apricots –Guide to cold storage 3- شاهدي،محمد.كديور،مهدي.(ترجمه).اصول تبديل ونگهداري ميوه هاوسبزيها 4- شرايعي،پروين .بسته بندي محصولات تازه كشاورزي،انتشارات مركزتحقيقات كشاورزي خراسان،1378 5- فلاحي،مسعود.شيوه هاي علمي وعملي بسته بندي ميوه وسبزي،انتشارات بارثاوا،1378 6- مقتدر،عبدالله .زردآلوي ايران ومشتقات آن ازديدگاه مسائل اقتصادي وصادراتي مؤسسه استانداردوتحقيقات صتعتي اداره



قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .




« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »






مطالب دیگر:
🔍ویژگی دانش آموزان دوره متوسطه🔍مجموعه طرح ها والگو ها و مدل های روز لباس بچگانه سری(طرح های چینی2)🔍آموزش ماشین الکتریکی 2🔍انواع سکسیونر های پست🔍پاورپوینت کارگاه آموزشی 🔍آموزش جامع نصب رام کاستوم (غیر رسمی) برای گوشی های هوآوی به همراه لینک دانلود فایل های مورد نیاز🔍ساخت دستمال پاک کننده🔍چه ضرورتی دارد که در سازمان ها از مانیتورینگ(پایش)برای شبکه استفاده شود؟🔍پاورپوینت برج میلاد🔍پروژه سیستم اطلاعات مدیریت🔍جديد ترين فناوريهاي اكتشافي درمعادن🔍دانلود مقاله تعریف انفجار 🔍دانلود مقاله دکتر مصطفی معین 4ص 🔍دانلود مقاله زندگی و آثار دکتر علی شریعتی 11ص 🔍دانلود مقاله زندگی نامه مولانا 55ص 🔍دانلود مقاله زندگینامه و آثار خاقانی 7ص 🔍آموزش سریع اتوکد سه بعدی ( ساخت حجم )🔍دانلود مقاله تاريخچه واليبال 11 ص 🔍دانلود مقاله تجزيه و تحليل حرکت پرش عمودی قسمت پایین تنه 6 ص 🔍دانلود مقاله تغذیه در ورزشکاران 19 ص 🔍دانلود مقاله جهت‌يــابي در كوهستـــان 73 ص 🔍دانلود مقاله فواید ورزش کردن 14 ص 🔍دانلود مقاله تاریخ هنر جهان 23 ص 🔍دانلود مقاله دلايل افول نگارگري در دوره ي زنديه وقاجاريه 13 ص 🔍دانلود مقاله طراحی فرش 68 ص